LVI -ja sähkötyöt
Pääkaupunkiseudulla

LVI-ja Sähkötyöt Pääkaupunkiseudulla

Tarjoamme asiakkaillemme taatusti osaavaa ja ystävällistä palvelua pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla. Palvelualueemme kattaa mm. seuraavat pääkaupunkiseudun lähikunnat: Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Kerava, Korso, 

Palvelemme asiakkaitamme pidempikestoisissa putkiurakoissa sekä toteutamme LVI-huoltotyöt Pk-seudulla.

Ota yhteyttä rohkeasti!

Palvelemme mahdollisuuksien mukaan asiakkaitamme myös kiireellisissä putkitöissä. Soittamalla saat meihin yhteyden.

Viemärin avaus ja korjaus ammattitaidolla

Tukkeutuiko viemäri? Tulviiko pesuallas?

Hoidamme ammattitaidolla kaikenlaiset viemärityöt ja –korjaukset. Voit olla meihin yhteydessä akuutissa tilanteessa tai ennakoiden. Suosittelemme kuitenkin putkimiehen tilaamista paikalle jo hyvissä ajoin eli heti, kun olet tukoksen havainnut.

Pahimmillaan tukkeutunut viemäri voi nimittäin aiheuttaa vesivahingon, jonka korjauskulut tulevat huomattavasti kalliimmaksi kuin pelkän viemärin avauksen.

LVI Lahtinen - Viemärin avaus ja korjaus ammattitaidolla
LVI Lahtinen - Vesivuotojen korjaukset asiaankuuluvalla kalustolla

Vesivuotojen korjaukset

Pääsikö vesivahinko yllättämään? Ei hätää, osaava putkimiehemme tulee paikalle ja korjaa vuodon mahdollisimman nopeasti.

Pidämme yllä alan uusinta tietotaitoa ja osaamista – myös kalustomme on sen mukainen. Olemme varautuneet niin pieniin kuin suuriinkin vesivuotoihin, ja työvälineemme kulkevat kätevästi mukana modernissa huoltoautossamme.

Saneerauskohteiden
keittiöt, märkätilat sekä tekniset tilat

Oletko uudistamassa kylpyhuonetta tai muita kodin märkätiloja? Tuottaako pesukoneen asennus päänvaivaa? Toteutamme vahvalla osaamisellamme LVI-työt kodin kylpyhuoneessa ja keittiössä sekä teknisissä tiloissa.

Palvelut