Putkiremontti omakotitaloon

Käyttövesiputki- ja lämpöverkkoremontit omakotitaloon

Toteutamme käyttövesiputki- ja lämpöverkkoremontit kotitalouksille.

Ammattitaitoiset asentajamme varmistavat, että jokainen projekti toteutetaan huolellisesti ja tehokkaasti.

Tarjoamme avaimet käteen -palvelun, joka sisältää kaiken suunnittelusta toteutukseen ja loppusiivoukseen, näin varmistamme asiakkaillemme vaivattoman ja mukavan remonttikokemuksen. Luotettavuus, laatu ja asiakastyytyväisyys ovat toimintamme kulmakiviä.

Käyttövesiputkiremontti

Käyttövesijärjestelmä on avainasemassa tarjoten puhdasta vettä päivittäisiin tarpeisiimme. Remontti toteutetaan nykyaikaista
kestävää komposiittiputkea käyttäen. Tämän innovatiivisen materiaalin ansiosta vesiputket ovat paitsi luotettavia, myös esteettisesti miellyttäviä ja ihanteellisia pinta-asennukseen.

Kodin vesikalusteet, kuten hanat ja suihkut ovat keskeisiä osia käyttövesijärjestelmässä. Modernit nykyaikaiset kalusteet eivät ainoastaan päivitä kodin ulkonäköä, vaan myös poistavat vanhempien, mahdollisesti vuotavien hanojen ärsyttävät tiputtamiset ja muut ongelmat.

Toteuttamamme käyttövesiremontin myötä kotisi on paitsi toimivampi, myös hiljaisempi ja esteettisesti miellyttävämpi.

Lämpöverkkoremontti

Pohjoisissa kodeissamme lämmitysjärjestelmän toiminta on ensiarvoisen tärkeää. Tähän tarpeeseen vastaa laadukkaasti  toteuttamamme lämpöverkkoremontti.

Uudessa lämpöverkon komposiittiputkistossa kulkeva lämmin vesi siirtyy sujuvasti pattereihin, jotka ovat keskeisiä elementtejä kodin lämpötilan tasaisessa jakautumisessa. Nykyaikaiset lämmitysputket- ja patterit parantavat asumismukavuutta jakamalla lämpöä varmasti ja energiatehokkaasti kodin jokaiseen huoneeseen.

Pyydä tarjous!